Tuesday, August 11, 2015

Colemak: Yet another keyboard layout

(It has been a while since last time. I don't feel sorry; it was never my intention to update regularly. Many things have happened which deserves a mention on the blog, most of which I have already forgotten; some of which I will never forget)

I am writing today because I foolishly decided to learn the Colemak keyboard layout. This in spite that I already write fluently in the rivalling ergonomic layout Dvorak, and that I am to present my master's thesis in less than a week. Writing this short paragraph has already given me a mild headache due to the vast number of characters required to make the words come together, each of which demanding my full attention. If someone gave me a penny for every character I wrote, my thesis alone would have earned me a respectable $1,427.50. If I then sold the pennies for their copper, that would yield a whopping $2,148.42. Enough to buy a new iPhone. And an Apple TV. And an Apple Watch. At least a non-exclusive version.

It all started because I co-inspired two classmates to switch layouts. However, they didn't switch to just plain old Dvorak, which was what I taught myself 15 years ago; these guys were betting on newer and fancier layouts more tailored towards computer scientists, namely Colemak and Programmer Dvorak. Admittedly, some special characters common to programming were awkwardly placed on my Dvorak layout, such as [] and {}. Thus, I wanted something better too. So here I am.

Of course, I first tried Programmer Dvorak. I really liked the idea with special characters as default on the number row, and as a Dvorak native, I learned it quickly. However, some of the most common symbols and numbers (for instance =,*,0,1) had an outright horrendous placement in the unreachable middle of the row. Yack.

So now I am typing my first lines of Colemak. We'll see for how long.

2 comments:

 1. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville være greit før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, kastet han staver og overraskende i den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et problem med forholdet, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham til den eneste virkelige og kraftige stavekassen som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

  1) Kjærlighetsformål
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmisse
  4) Ekteskapsstaver
  5) Binding Stave.
  6) Breakup Spells
  7) Banish en fortid Lover
  8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
  9) vil tilfredsstille din elsker
  Ta kontakt med denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
  Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

  ReplyDelete
 2. MÅ LESE:

  Hei alle, jeg heter Sara, jeg vil si en stor takk til den store dr. Ogundele for å bringe tilbake min lykke til meg. Jeg så hans kontakt på nettet av en annen dame som han hjalp før. Jeg vet ikke hvordan jeg skal uttrykke det han har gjort for meg fordi han har gjort mer enn bra for meg, fordi han brakte tilbake min kjæreste til meg, ikke bare min elsker, men nå min mann etter at han brøt sammen med meg i 6 år. Jeg setter stor pris på den store hjelpen han har gitt meg, og jeg tror jeg er den mest lykkeligste kvinnen her på jorden. Er glad for å få mannen min tilbake igjen, alt han gjorde for meg var bare om 24 timer, en kraftig mann, han tok tilbake mannen min som dro i 6 år på bare 24 timer, takk Sir. Jeg har inngått en avtale med ham om å dele sitt gode arbeid online og til og med på radiostasjonen. Hvis du vil takke Dr Ogundele for meg, eller du trenger hans hjelp, har Dr Ogundele muligheten til å løse noen form for problem, du kan nå Han via e-post: ogundeletempleofsolution@gmail.com. For direkte samtaler og Viber Chat: +27638836445.

  ReplyDelete