Thursday, April 15, 2010

TetrisMove left - left arrow
Move right - right arrow
Move down - down arrow
Rotate - up arrow

Pause - p
Restart - r

Warm thanks to David Kosbie for teaching me this, and for providing JComponents and stuff that are too advanced for me right now.

(If you don't get it to work, try double-clicking inside the applet. If it still doesn't work, switch browser. If it still doesn't work, download the game to your computer (link below). If it still doesn't work, download java and try all this again. If it still doesn't work, buy a Mac)

More:
kosbie.net: Tetris
Play offline: Download Tetris

4 comments:

 1. On first try I got 77 points, level 5, but could not figure out what the rules were. Not exactly standard tetris, is it?

  ReplyDelete
 2. The rules themselves are all standard Tetris. Only difference is, there is a chance you get the special <3 -piece, which goes through the other pieces and places itself on the bottom. Also, you get extra points for all rows you eliminate when the <3 -sign is visible.

  ReplyDelete
 3. Level 11, 181 poeng på andre forsøk. Ser ut som <3-greiene er på min side, i grunnen.

  ReplyDelete
 4. SV: Hei Hei! :)
  Jeg vetikke om Johannes A har oppfordret til å si "banan" baklengs for at det skal kunne "høres ut" som tungetale eller "sette igang" tungetale. Jeg vil si at det som er tungetale for meg. Er et språk jeg ikke forstår, men som jeg likevel snakker. Jeg vet at dette er tungetale med Gud fordi jeg kjenner på en veldig dyp kjærlighet når jeg snakker. Det hele er på en måte litt rart, men også fantastisk!! Jeg skjønner det at du kanskje er skeptisk. Men, hvis du vil - så inviterer jeg deg til å komme til Filadelfia Oslo, 28 mai. Det ligger i St. Olavs gate 24. kl. 20.00. Her kan du se og høre et ganske så vanlig møte men som blir tilrettelagt for de som ikke har vært i menighet før, eller ikke vært så mye i menighet. HJERTELIG velkommen! :)

  Jeg vil legge til det med rykninger - det kan være så mangt. Det er kjærlighet fra Gud som fyller oss på forskjellige måter. Noen begynner å le, andre skriker, noen danser, noen får rykninger andre detter i gulvet. Skjønner godt at dette kan virke skremmende og at vår logikk kommer inn og setter spørsmålstegn. Men, jeg er sikker på at 99 % av de som får slike ting - får det fra Gud! :)

  ReplyDelete